Participant worden?

Wilt u participant worden van ‘Veilig in elke Vezel’? Dat kan!

 

Wie kunnen participant worden van ‘Veilig in elke Vezel’?

Iedere organisatie kan participant worden. Uiteraard dient er wel enige affiniteit te zijn met het onderwerp cultuur en gedragsverandering in de asbestsaneringssector. Verder moet u natuurlijk de doelstellingen van de campagne onderschrijven.

De doelgroep is breed, asbestverwijderings- en sloopbedrijven maar ook gemeenten of andere (non)-profit instellingen zoals opleiders, producenten van veelgebruikte middelen, CI’s. opdrachtgevers, laboratoria, kunnen participeren. Participeren kost eenmalig €75,00 (exclusief btw). Leden van VERAS en van VVTB kunnen kosteloos participant worden.

 

Wat krijgt u als participant van ‘Veilig in elke Vezel’?

U verkrijgt het recht om gebruik te maken van het gedeponeerde logo ‘Veilig in elke Vezel’. U kunt het zelf laten drukken op allerlei uitingen zoals folders, brieven, maar ook in de vorm van bestickering op bedrijfswagens. Verder wordt uw organisatie vermeld op de participantenpagina van deze website. 

Als u participant bent geworden ontvangt u een campagnemap. De campagnemiddelen kunt u downloaden op de website. Sommige PR middelen kunt u via ons bijbestellen.

Belangrijkste is dat u de campagne Veilig in elke Vezel steunt en daardoor laat blijken dat u wilt bijdragen aan een veilige en gezonde asbestverwijdering!

 

Wat zijn de spelregels voor participanten ‘Veilig in elke Vezel’?

Participant geeft u het recht om gebruik te maken van het gedeponeerde logo ‘Veilig in elke Vezel’. De spelregels daarvoor staan precies weergegeven in het Reglement voor het gebruik van het logo Veilig in elke Vezel. Met uw participatie verbindt u zich hieraan.

Ook is er een disclaimer in te zien.

Verder geldt dat participanten de doelstelling van de campagne onderschrijven en in hun doen en laten aantoonbaar serieus met hun vak bezig zijn. Het gebruiksrecht van het logo kan worden ingetrokken, waarbij geen enkele gevolgschade hiervan op VERAS en/of VVTB kan worden verhaald.

 

Aanmelden? Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

 

sitemap - disclaimer

De veilig in elke vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB, ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne is mede tot stand gekomen dankzij subsidie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.