Veilig in elke vezel is... de KAM-coördinator kennen

POSTERS KAM-COÖRDINATOR

Weet wat er speelt in uw bedrijf!

Als KAM-coördinator heeft u het al heel druk met alle administratie. Maar weet u ook altijd precies wat er speelt op de werkvloer? Kent u alle medewerkers bij naam en functie? En misschien nog belangrijker: kennen zij u ook?

Signalen en vragen van de werkvloer maken het werk een stuk veiliger. Zorg daarom dat uw naam, gezicht, werkplek en telefoonnummer bij iedereen bekend zijn. Maak duidelijk dat mensen met vragen, ideeën en eventueel ook klachten juist bij u terecht kunnen en dat u daar altijd voor open staat.

Laat u kennen!

Daarom deze doe-het-zelf-posters. U maakt ze heel makkelijk ‘op maat’ door uw gegevens te vermelden. U kunt zelf uw eigen foto invoegen. Hang daarna de poster op veelbezochte plekken in uw bedrijf, bijvoorbeeld  de centrale hal, de receptie, de kantine en bij langduriger projecten in de overlegruimte voor DAV’ers en DTA’ers.

download doe-het-zelf-poster 1 / download doe-het-zelf-poster 2

 

sitemap - disclaimer

De veilig in elke vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB, ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne is mede tot stand gekomen dankzij subsidie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.